www.motief.org

Vorming op het snijpunt van levensbeschouwing en samenleving

Over Motief

Vorming

Projecten

Publicaties

Solidariteitsfonds

Deelnemers vertellen

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

...

Welkom in de moskee

Gezocht m/v: gemotiveerde jongeren die willen gidsen in Antwerpse moskeeën

Voor het project ‘Welkom in onze moskee’ zoekt vzw Motief nog een aantal gemotiveerde jongeren die bezoekers willen gidsen in een Antwerpse moskee.

vzw Motief is een vormingsinstelling gespecialiseerd in het thema levensbeschouwing en samenleving en werkt aan pluralistische gemeenschapsvorming door bij deelnemers een bewustwordingsproces te stimuleren omtrent de eigen religieuze of levensbeschouwelijke identiteit.
Met het project ‘Welkom in onze moskee’ worden de deelnemers dan ook aangespoord zelf een spiegel voor te houden en stil te staan bij de eigen positie en de eigen bril waarmee ze naar de samenleving kijken.

Voor dit project zet een verscheidenheid aan Antwerpse moskeeën haar deuren open voor eenieder wie geïnteresseerd is in de diversiteit aan stemmen binnen de moslimgemeenschap. Als moskeegids geef je geen snelcursus ‘Islam voor dummies’, maar vertel je vanuit je eigen ervaring en kennis over je eigen geloofsbeleving.

Ben jij sociaal aangelegd, moslim(a) en ben je geïnteresseerd in het begeleiden van rondleidingen in een Antwerpse moskee? Dan ben jij de geknipte persoon die we zoeken!

Wat bieden we?
• Gratis vorming te Antwerpen
• Vrijwilligersvergoeding voor elke rondleiding die je begeleidt

Meer info/inschrijven via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bellen naar 015/200.301

 

banner-engagement-diversiteit

    banner-schitteren