Diversegem op Sultan Der Maanden festival

Diversegem op Sultan Der Maanden festival

Wanneer: 09/04/2023
Organisatie:
Adres: Antwerp expo: Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
Uur: 18:00 tot 20:00

Beeld je in dat we helemaal opnieuw konden beginnen: wie mag dan bepalen hoe onze samenleving of organisatie eruit zou zien? Diversegem is de naam van een fictieve wijk waarvoor we samen nieuwe inwoners zoeken: wie krijgt de touwtjes in handen als we helemaal opnieuw konden beginnen? Hoe ziet onze nieuwe wijk er uit? Wie is er welkom? Onder welke voorwaarden? En wie bepaalt die? Welke afspraken zijn nodig om het samenleven en -werken zo aangenaam mogelijk te maken?

Tijdens deze vorming voor de bezoekers van het Sultan Der Maanden festival verkennen we op interactieve manier jouw kijk op onze veranderende samenleving. Die kijk wordt sterk gekleurd door het unieke pakketje normen en waarden dat je meedraagt. Maar ook je familiesituatie, gezondheid, geslacht en leeftijd bepalen hoe jij het samenleven ervaart. Zo lijkt jouw mening soms erg verschillend van die van je buren. Maar is dat echt zo? En indien we over een aantal zaken grondig van mening verschillen: hoe gaan we daar dan mee om?

Wees welkom op 8 april om op een speelse manier dit thema te bespreken. Iedereen ouder dan 18 welkom, inschrijven verplicht (onderaan deze pagina). Motief geeft deze vorming in opdracht van Avansa Antwerpen.

Heb je vragen? Stuur Beyza een mailtje: beyza.yilmaz@motief.org

De vorming is gratis, om de festival-ruimte binnen te kunnen, betaal je €3 inkom.

Diversegem op Sultan Der Maanden 101.629

  • Na het invullen moet je meteen een e-mail krijgen ter bevestiging van je inschrijving. Als je op verzenden hebt geklikt, scrol dan naar beneden om te zien of je inschrijving goed is doorgekomen. Geen mail gekregen? Vul je formulier dan opnieuw in. Velden met een * zijn vereist.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.