Workshop Kennismaking met Yusuf-verhaal

Workshop Kennismaking met Yusuf-verhaal

Wanneer: 08/04/2023
Organisatie:
Adres: Antwerp expo: Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
Uur: 19:00 tot 20:00

Tijdens het Sultan Der Maanden- festival kan je een uurtje workshop komen volgen om onze werking van dichterbij te mogen ervaren. Deze workshop is een kennismaking met ons langer lopend traject ‘het Yusuf verhaal‘.

Tijdens de workshop leren we profeet Yusuf beter kennen terwijl we nadenken over wat we uit het verhaal kunnen toepassen op ons eigen leven en in de samenleving. De begeleider zorgt voor interactieve en ervaringsgerichte oefeningen, het enige wat jij moet doen is een uur beleven en mee nadenken. Perfect voor tijdens het wachten op de iftar-maaltijd.

Interesse naar een traject van 4 avonden in Antwerpen? In samenwerking met de protestante kerken van Antwerpen en Boechout organiseren we binnenkort een Yusuf-Jozef traject, neem eens een kijkje!

Iedereen ouder dan 18 welkom, inschrijvingen zijn verplicht (onderaan deze pagina). Bij vragen kan je mailen naar beyza.yilmaz@motief.org

De workshop is gratis,  de inkom voor het festival kost drie euro.

Kennismaking Yusuf 101.628

  • Na het invullen moet je meteen een e-mail krijgen ter bevestiging van je inschrijving. Als je op verzenden hebt geklikt, scrol dan naar beneden om te zien of je inschrijving goed is doorgekomen. Geen mail gekregen? Vul je formulier dan opnieuw in. Velden met een * zijn vereist.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.