Hospitality Festival

De ramadan is een periode van ontmoeting. Van open deuren en feestvieren. Van geven en delen. Van innerlijke reflectie ook. Het Hospitality Festival grijpt deze unieke vibe aan om mensen samen te brengen rond de gedeelde waarden van solidariteit en gastvrijheid.

Het Hospitality Festival zet in op al wat ons als mens verbindt,en creëert een feestelijke plek om elkaar te ontmoeten, beter te leren kennen, plezier te maken en te leren van elkaar.

De SOUK op het Muntplein wordt een kosmopolitische ontmoetingsplek.
We toveren het plein om in een feestelijke en culturele markt, geïnspireerd op het Djemaa El Fna plein in Marrakech.

Al eeuwenlang zijn marktplaatsen een ont¬moetingsplek voor diverse gemeenschappen. Hier ontmoeten families, bewoners, handelaars, artiesten … elkaar. Een markt waar muziek, performances, acrobatie, culinaire specialiteiten … je twee dagen zullen verrassen.

Wil je even weg uit de drukte en/of je hersencellen laten werken? Dan moet je in Muntpunt zijn. Je kan er workshops en lezingen volgen. Voorstellingen meepikken en in gesprek gaan met anderefestivalgangers. De rode draad is het samenleven in een superdiverse stad.

Motief zal terug te vinden zijn in Muntpunt waar we een workshop rond omgaan met (levensbeschouwelijke) diversiteit zullen organiseren. Meer info volgt, maar noteer deze data nu alvast in je agenda!

Data: 3 en 4 mei 2019 van 14u tot 22u

Plaats: Muntplein, Brussel

Organisatie: Citizenne i.s.m. tal van partners waaronder vzw Motief