Hoe blijf jij verbonden met anderen in coronatijden?

Voel jij je nog verbonden met anderen?
Hoe blijf jij in verbinding?

In deze tijden van social distancing lijkt een snelle internetconnectie dé voorwaarde om met anderen in verbinding te gaan. Werkt dat ook zo voor jou? Of heb je meer aan een goed telefoongesprek, een lange wandeling of zelfs een teddybeer achter het raam?

Verbinding met anderen is voor velen een basisbehoefte. Deze situatie stelt ons allen voor een grote beproeving, iets waar we als samenleving misschien wel sterker uitkomen? Wij zijn daarom benieuwd naar hoe jij tot verbinding komt tegenwoordig.

Motief wil graag weten hoe mensen in deze tijden tot verbinding komen.
Vul je de poll even in? En laat je nadien inspireren door de antwoorden van anderen.
(Via deze link of ook onderaan dit bericht te vinden).

Heb je interesse om hierover met anderen in gesprek te gaan?

Wij nodigen je uit op vrijdagnamiddag 10 april (om 13u of 15u) voor een koffiebabbel van een uurtje met geïnteresseerden in kleine groepjes van max. 5 personen. Dit gesprek wordt gemodereerd door een educatief medewerker van Motief. We willen hiermee een verbinding creëren tussen mensen die elkaar niet kennen, maar wel in hetzelfde schuitje zitten: in corona-lockdown, ieder vanuit zijn/haar/x eigen realiteit. We willen vooral uitwisselen over wat ons hoop geeft en ons verbondenheid doet ervaren, maar uiteraard horen we ook graag wat jou bezorgd maakt.

Interesse in dit online ontmoetingsmoment? Laat hier je gegevens achter.