Wil je graag onze vergaderruimte reserveren voor je activiteit?

Op amper 10 minuutjes wandelen van het station in Mechelen ligt het Belgradehuis, in de Belgradestraat 80  (ingang via ijzeren poort naar binnentuin). Het vergaderlokaal is een zeer lichte, aangename ruimte gelegen achteraan in de tuin -een oase van rust middenin de stad.

De vergaderruimte kan, indien gewenst, opgedeeld worden (via een niet-geluidsdichte schuifwand) in twee delen:

  • een kleine ruimte (voor 5-tal personen)
  • en een iets grotere ruimte met keuken (voor 20-tal personen).

Met de schuifwand volledig open is de vergaderruimte dus bruikbaar voor een groep van 25 à 30 personen.

Het vergaderlokaal beschikt over een keukentje, koelkast, koffiemachine en warmwaterkoker, kopjes, glazen borden en bestek. Verder is ook een whiteboard met stiften aanwezig. Indien gewenst kan ook een projector gehuurd worden. De tuin vormt de toegangsweg naar het lokaal (met achteraan ook een veilige fietsenstalling), maar kan verder niet gebruikt worden door de huurders tijdens hun activiteit.

Hoeveel kost het?

Deze ruimte willen we in de eerste plaats beschikbaar stellen voor groepen met weinig middelen. Deze groepen betalen 10 euro per dagdeel. Een dagdeel bestaat uit maximaal 4 uur. De huurprijs van 10 euro is steeds onderhandelbaar voor groepen met een zeer beperkte financiële draagkracht.
Andere groepen of initiatieven kunnen tegen een kleine meerprijs ook de ruimte huren. Deze prijs wordt in overleg, en afgestemd op de mogelijkheden van de groep, overeengekomen bij reservatie.

Waarvoor kan het lokaal gebruikt worden?

Voor vergaderingen en andere activiteiten van je groep. Het lokaal kan echter niet gebruikt worden voor feesten of muziekoptredens. Omwille van de brandveiligheid kan er geen voedsel bereid of opgewarmd worden in het lokaal. Het gebruiken van koude maaltijden is er wel toegestaan.

Wanneer is het lokaal beschikbaar?

Alle weekdagen, tussen 9u en 22.30u. Op zaterdag en zondagen, tussen 10u en 22u. Het lokaal reserveren doe je minimaal 1 week op voorhand. Het annuleren van een eenmalige activiteit kan kosteloos op voorwaarde dat dit minimaal 1 week voor de activiteit gebeurt. Tijdens de kerstvakantie sluit het Belgradehuis.

Het huisreglement

Lees hier de do’s and don’ts 🙂

Hoe reserveer je?

Telefoon: 015/200.301
Volg ons ook op Facebook

Aanvraag reservatie Belgradehuis

Gegevens aanvrager
ReserverenFacturatie