Wil je graag onze vergaderruimte reserveren voor je activiteit?

Op amper 10 minuten wandelen van het station van Mechelen ligt het Belgradehuis, in de Belgradestraat 80 (ingang via de ijzeren poort; het lokaal ligt achterin de binnentuin). Het Belgradehuis is een zeer lichte, aangename vergader- of vormingslocatie gelegen in een rustige woonwijk, dichtbij openbaar vervoer en een winkel, een oase van rust middenin de stad.

Het Belgradehuis heeft 1 vergaderlokaal 

Geschikt voor max. 25 personen

Deze ruimte kan, indien gewenst, opgedeeld worden (via een niet-geluidsdichte schuifwand) in twee delen:

  • een kleine ruimte (voor 5-tal personen)
  • en een iets grotere ruimte met keukentje* (voor 20-tal personen).

Met de schuifwand volledig open is de grote vergaderruimte dus bruikbaar voor een groep van 20 à 25 personen.

*Dit vergaderlokaal beschikt over een keukentje met koelkast, kraan en gootsteen, koffiemachine en warmwaterkoker, kopjes, glazen, borden en bestek. Opgelet: er kan geen voeding verwarmd worden. Verder is ook een whiteboard met stiften aanwezig. Indien gewenst kan ook een projector gehuurd worden. De tuin vormt de toegangsweg naar het lokaal (met achteraan ook een veilige fietsenstalling), de tuin kan niet worden gebruikt tenzij tijdens de pauze van een activiteit. Wil je de tuin huren voor een activiteit? Neem dan contact met ons op.

SOORT GROEP/ACTIVITEIT  Dagdeel Volledige dag Projector Koffiekan/thee
– Niet gesubsidieerde groepen en organisaties met een social profit doel
– Gratis hulp- en dienstverlening met social profit doel
€ 20 € 40 € 5 € 5/€ 1
– (Afd. van) gesubsidieerde groepen en organisaties met een social profit doel € 40 € 80 € 10 € 5/€ 1
– Hulp- en dienstverlening met een social profit doel tegen betaling € 45 € 90 € 10 € 5/€ 1
– Groepen en organisaties met profit doel
– Commerciële activiteiten
€ 70 € 140 € 10 € 5/€ 1

 

Korting op de huurprijs

Een lagere huurprijs kan onderhandeld worden vanaf 4 activiteiten: wanneer een groep of organisatie bij reservatie meteen 4 of meer bijeenkomsten vastlegt, kan ze voor deze reeks van activiteiten een lagere huurprijs onderhandelen.  Deze onderhandelde huurprijs zal dan enkel gelden indien minimaal 4 van deze bijeenkomsten ook daadwerkelijk doorgaan.

Waarvoor kan het lokaal gebruikt worden?

Voor vergaderingen en andere activiteiten van je groep. Het lokaal kan echter niet gebruikt worden voor feesten of muziekoptredens. Omwille van de brandveiligheid kan er geen voedsel bereid of opgewarmd worden in het lokaal. Het gebruiken van koude maaltijden is er wel toegestaan.

Reserverings- en annuleringsbeleid

Reservatie van het lokaal is mogelijk tot minimaal 7 dagen voor aanvang van de activiteit.

Een éénmalige gereserveerde activiteit kan kosteloos geannuleerd worden tot 7 kalenderdagen voor aanvang. Bij annulatie minder dan 7 dagen voor aanvang wordt de totale huurprijs aangerekend.

Bij een reeks van activiteiten (meer dan 4) geldt een ander annulatiebeleid dat samen met de huurprijs onderhandeld en in een huurcontract gespecificeerd wordt.

Betaling

De betaling van de huurprijs gebeurt bij voorkeur via overschrijving. Max. een maand na de activiteit ontvangt de groep een uitnodiging tot betaling. Bij een reeks van minimaal 4 activiteiten zal de betaling aan het eind van de laatste bijeenkomst gebeuren.

Wanneer is het lokaal beschikbaar?

Alle weekdagen, tussen 9.00 u. en 22.30 u. Op zaterdag en zondagen, tussen 10.00 u. en 22.00 u. Het lokaal reserveren doe je minimaal 1 week op voorhand. Het annuleren van een eenmalige activiteit kan kosteloos op voorwaarde dat dit minimaal 1 week voor de activiteit gebeurt. Tijdens de kerstvakantie sluit het Belgradehuis.

Het huisreglement

Lees HIER de do’s and don’ts.

Hoe reserveer je?

Telefoon: 015/200.301
Volg ons ook op Facebook

Voor een wegbeschrijving, zie hier.

Aanvraag reservatie Belgradehuis

    Gegevens aanvrager
    Reserveren

    Facturatie