Wil je graag onze vergaderruimte reserveren voor je activiteit?

Op amper 10 minuutjes wandelen van het station in Mechelen ligt het Belgradehuis, in de Belgradestraat 80  (ingang via ijzeren poort naar binnentuin). Het vergaderlokaal is een zeer lichte, aangename ruimte gelegen achteraan in de tuin -een oase van rust middenin de stad.

De vergaderruimte kan, indien gewenst, opgedeeld worden (via een niet-geluidsdichte schuifwand) in twee delen:

  • een kleine ruimte (voor 5-tal personen)
  • en een iets grotere ruimte met keuken (voor 20-tal personen).

Met de schuifwand volledig open is de vergaderruimte dus bruikbaar voor een groep van 25 à 30 personen.

Het vergaderlokaal beschikt over een keukentje, koelkast, koffiemachine en warmwaterkoker, kopjes, glazen borden en bestek. Verder is ook een whiteboard met stiften aanwezig. Indien gewenst kan ook een projector gehuurd worden. De tuin vormt de toegangsweg naar het lokaal (met achteraan ook een veilige fietsenstalling), maar kan verder niet gebruikt worden door de huurders tijdens hun activiteit.

Hoeveel kost het?

SOORT GROEP/ACTIVITEIT 3 uur > 3 uur 6 uur> 6 uur + Huur Projector
– Niet gesubsidieerde groepen en organisaties met een social profit doel
– Gratis hulp- en dienstverlening met social profit doel
10 euro15 euro20 euro30 euro5 euro
– (Afd. van) gesubsidieerde groepen en organisaties met een social profit doel20 euro30 euro40 euro50 euro10 euro
– Hulp- en dienstverlening met een social profit doel tegen betaling25 euro35 euro50 euro60 euro10 euro
– Groepen en organisaties met profit doel
– Commerciële activiteiten
30 euro45 euro60 euro70 euro10 euro

Korting op de huurprijs

Een lagere huurprijs kan onderhandeld worden in de volgende gevallen:

– Voor niet-gesubsidieerde groepen en organisaties met een social-profit doel + voor een doelgroep met zeer beperkte middelen

of

– Voor alle andere groepen en organisaties: Vanaf 4 activiteiten. Wanneer een groep of organisatie bij reservatie meteen 4 of meer bijeenkomsten vastlegt, kan ze voor deze reeks van activiteiten een lagere huurprijs onderhandelen.  Deze onderhandelde huurprijs zal dan enkel gelden indien minimaal 4 van deze bijeenkomsten ook daadwerkelijk doorgaan.

Waarvoor kan het lokaal gebruikt worden?

Voor vergaderingen en andere activiteiten van je groep. Het lokaal kan echter niet gebruikt worden voor feesten of muziekoptredens. Omwille van de brandveiligheid kan er geen voedsel bereid of opgewarmd worden in het lokaal. Het gebruiken van koude maaltijden is er wel toegestaan.

Reserverings– en annuleringsbeleid

Reservatie van het lokaal is mogelijk tot minimaal 7 dagen voor aanvang van de activiteit.

Een éénmalige gereserveerde activiteit kan kosteloos geannuleerd worden tot 7 kalenderdagen voor aanvang. Bij annulatie minder dan 7 dagen voor aanvang wordt de totale huurprijs aangerekend.

Bij een reeks van activiteiten (meer dan 4) geldt een ander annulatiebeleid dat samen met de huurprijs onderhandeld en in een huurcontract gespecificeerd wordt.

Betaling

De betaling van de huurprijs gebeurt bij voorkeur via overschrijving. Max. een maand na de activiteit ontvangt de groep een uitnodiging tot betaling. Bij een reeks van minimaal 4 activiteiten zal de betaling aan het eind van de laatste bijeenkomst gebeuren.

Wanneer is het lokaal beschikbaar?

Alle weekdagen, tussen 9u en 22.30u. Op zaterdag en zondagen, tussen 10u en 22u. Het lokaal reserveren doe je minimaal 1 week op voorhand. Het annuleren van een eenmalige activiteit kan kosteloos op voorwaarde dat dit minimaal 1 week voor de activiteit gebeurt. Tijdens de kerstvakantie sluit het Belgradehuis.

Het huisreglement

Lees hier de do’s and don’ts 🙂

Hoe reserveer je?

Telefoon: 015/200.301
Volg ons ook op Facebook

Aanvraag reservatie Belgradehuis

Gegevens aanvrager
ReserverenFacturatie